Rólunk

Engedje meg, hogy egy pár szóban bemutassuk magunkat!

Tisztelt Partnerünk!

Engedje meg, hogy egy pár szóban bemutassuk vállalkozásunkat, melyet azért hoztunk létre, hogy magas színvonalú szolgáltatással tudjunk az Ön rendelkezésére állni, elérhető áron. 

Vállalatunk örömmel és nagy szakértelemmel látja el ipari és kereskedelmi hűtő és klíma berendezések karbantartási, javítási és telepítési feladatait, igény esetén a tervezéstől a műszaki átadásig, majd az üzemeltetési és karbantartási feladatokat is teljes szakértelemmel visszük tovább.

Elkötelezettségünk mellett munkánkat segíti a sok évtizedes rutin, amit az épület gépészetben, klíma és hűtéstechnikában, épületüzemeltetésben szereztünk.

A több mint két évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a - teljesség igénye nélkül - partnereink között tudhatjuk a CTP Hungary Kft. - t a Thermo Control FM Kft.-t, az Unix Autót, a Millenia Zrt.-t. 

Az elmúlt egy évben az Aptív Szombathelyi gyártócsarnokán telepítettünk 180 kW hűtést, megjavítottunk Komáromban a volt Nokia telephelyen 1 gW teljesítményű berendezét, A Coloplast Tatabányai telephelyének VRF rendszerét, a Tatbánya - Kormányhivatal épületében javítottunk és cseréltünk több levegő - víz hőszivattyút, javításokat végeztünk a Norvég nagykövetség hőszivattyús rendszerén, de egyéb víz gépészeti feladatokat is elláttunk, mint Vízlágyító beépítése, vagy kapcsolódó gépészeti hálózatok kiépítése. Ha segítségre van szüksége klímaberendezésekkel, épület gépészeti vagy légtechnikai berendezésekkel kapcsolatban, keresse Cégünket bizalommal! 

Budai Richárd